Beste klant of relatie, we raden zoveel als mogelijk aan om digitaal te werken, maar indien nodig: onze kantoren blijven open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

Ons kantoor in Genk verhuist naar Thorpark

Beste Klant,
Beste Relatie,

Graag kondigen wij jullie de verhuis van ons kantoor in Genk aan.
Wees gerust, wij blijven aanwezig in Genk.

Vanaf 7 mei 2019 verwelkomen wij u graag in ons nieuw kantoor in Thor Central, dé centrale plaats van Thorpark.

Thor Central is als het ware het kloppend hart van Thorpark, de voormalige mijnsite van Waterschei en vandaag de hotspot voor technologie, energie en innovatie in de stad Genk en omstreken.

Het spreekt voor zich dat wij bijzonder trots zijn dat wij ons in deze dynamische en innovatieve omgeving kunnen vestigen. Ook wij zullen vanuit ons innovatief karakter in de dienstenwereld op die manier ons spreekwoordelijk steentje met heel veel passie bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van deze prachtige site.

Mocht deze verhuis voor u aanleiding geven tot enig ongemak, omdat u bijvoorbeeld een grotere verplaatsing dient te doen, zullen we dit trachten te minimaliseren: alle besprekingen kunnen op uw vraag steeds bij u ter plaatse plaatsvinden. Gewoon even melden bij het vastleggen van de eerstvolgende afspraak volstaat.

Dus vanaf 7 mei aanstaande zijn al onze medewerkers u graag van dienst vanuit kantoor Thorpark, Thor Park 8000, 3600 Genk (GPS: André Dumontlaan 67, 3600 Genk).

Zoals jullie weten is het binnenbrengen en ophalen van facturen door ons ‘Van Havermaet Scan2Book’ systeem niet meer nodig. Mocht er een bijkomende interesse of vraag zijn omtrent de opstart van deze oplossing, laat ons gerust iets weten. We maken hiervoor graag tijd vrij.

Hopelijk tot snel op onze nieuwe locatie.
Joeri, Rebecca, Luc en de rest van het team verwelkomen u graag met een heerlijke tas koffie.

 

Publicatiedatum: 26 april 2019

Gepubliceerd door Kristof Meesters

Een andere vraag omtrent dit thema?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Van Havermaet 2021