Beste klant of relatie, we raden zoveel als mogelijk aan om digitaal te werken, maar indien nodig: onze kantoren blijven open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

Van Havermaet opent kantoor in Lommel

Adviesbureau Van Havermaet breidt uit naar het noorden van Limburg. Eind 2017 is het zover: dan openen we een nieuw kantoor in Lommel. Ook al zetten we sterk in op digitale ondersteuning, fysieke nabijheid blijft enorm belangrijk.

Hasselt en Genk in Limburg. Geel en Herentals in Antwerpen. En een filiaal in Brussel. Maar qua vestiging was het noorden van Limburg nog een blinde vlek. Een regio die we ervaren als een sterke economische regio. Waar er momenteel heel wat initiatieven genomen worden voor het opstarten van nieuwe business (ie. health robotics, (green) energy, clean tech, high tech, …). Door de jaren hebben we er reeds een mooie klantenportefeuille mogen opbouwen. Met dit nieuwe filiaal willen we niet alleen deze klanten, maar ook toekomstige klanten, maximaal ondersteunen.

Twee dingen zijn zeker. Het wordt sowieso Lommel en het filiaal zal een full servicekantoor zijn. Dat wil zeggen dat onze klanten er terechtkunnen voor advies en begeleiding over alle domeinen heen. Van corporate finance over juridische kwesties, financiële rapportering tot uiteraard accountancy en fiscaliteit.

Zo willen we onze rol als rechterhand voor bedrijven ook in het noorden van Limburg nog meer onderstrepen. Omdat we er ons van bewust zijn dat nabijheid een grote rol speelt in onze dienstverlening. Ook in een digitale toekomst. Want voor ons betekent een digitale toekomst niet hetzelfde als het afbouwen van persoonlijk contact. Integendeel. Als rechterhand willen we net dat totaalpakket aanbieden.

Alleen zo kunnen we écht een vertrouwenspersoon zijn. Alleen zo kunnen we onze belofte van rechterhand voor bedrijven écht waarmaken.

Vragen?
Meer weten over deze nieuwe stap? En hoe we onze toekomst zien? Kristof Meesters beantwoordt al uw vragen: kristof.meesters@vanhavermaet.be of 0476/60.52.08.

 

Over Van Havermaet

Van Havermaet telt nu bijna 200 medewerkers, verspreid over 5 kantoren (straks 6). De brede adviseurs staan ondernemingen en vermogende particulieren bij met fiscale, juridische, sociale, personeels- en andere oplossingen.
‘Kasteel Ter Poorten’, Diepenbekerweg 65, 3500 Hasselt – 011/30.13.50 – http://www.vanhavermaet.be


Publicatiedatum: 11 september 2017

Gepubliceerd door Kristof Meesters

Een andere vraag omtrent dit thema?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Van Havermaet 2021