Beste klant of relatie, we raden zoveel als mogelijk aan om digitaal te werken, maar indien nodig: onze kantoren blijven open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

Mededeling aangaande Coronavirus maatregelen

Beste klant
Beste relatie

Naar aanleiding van de federale overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus sturen wij jullie dit bericht.
Het spreekt voor zich dat de gezondheid van jullie, onze collega’s en iedereen rondom ons primeert. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de beslissingen genomen zijn met de juiste kennis van zaken. Duidelijkheid is in deze tijden eens zo belangrijk.
En die hebben wij nu.

Dat neemt uiteraard niet weg, dat wij met zijn allen voor een zeer uitdagende periode staan. Een periode die wellicht niemand van ons al heeft meegemaakt en die voor ons allemaal de nodige (business) uitdagingen zal brengen.

De kans dat dit voor u een economische impact zal hebben is reëel. De federale regering heeft een aantal maatregelen goedgekeurd ter ondersteuning van bedrijven die getroffen worden door de gevolgen van het coronavirus. Zo kan er gebruik worden gemaakt van tijdelijke werkloosheid wegens overmacht en wordt er voorzien in mogelijkheden van spreiding, uitstel en vrijstelling van betaling van sociale bijdragen, voorheffingen en andere sociale en fiscale heffingen voor ondernemingen. Wenst u meer informatie te ontvangen over de ondersteuningsmaatregelen of in het algemeen even afstemmen welke stappen er dienen te gebeuren? Wij helpen u graag verder!
Ook op deze momenten zijn wij uw rechterhand en staan wij u graag bij, om samen door deze bijzondere tijden te gaan.

Onze dienstverlening blijft bijgevolg ongewijzigd. Wij blijven gewoon bereikbaar zoals voorheen.
Onze collega’s beschikken over alle tools om samen met jullie een video – of conference call te organiseren, zodat wij jullie kunnen blijven bedienen.

Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijn om zo weinig mogelijk “fysieke” afspraken te maken. In geval het toch niet anders kan, volgen wij natuurlijk de richtlijnen voor social distancing. Ook kunnen jullie gebruik maken van de extra hygiënische maatregelen die wij in onze kantoren voorzien hebben.

Wij volgen de situatie omtrent het coronavirus op de voet. Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn, informeren wij u zo spoedig mogelijk.

Samen met jullie gaan wij deze uitdagende periode aan en hopen wij zo snel mogelijk terug naar een “normale” situatie te evolueren.

Mochten er ondertussen nog vragen zijn, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met mij of een van onze collega’s.

Veel succes.

Kristof Meesters
Algemeen Directeur

 

Publicatiedatum: 13 maart 2020

Gepubliceerd door Kristof Meesters

Een andere vraag omtrent dit thema?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Van Havermaet 2021