Beste klant of relatie, onze kantoren zijn weer open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

Uw bedrijfsgegevens veilig in onze virtuele dataroom

U verkoopt uw onderneming. Dan komt daar een verplichte due diligence of boekenonderzoek bij kijken. Dit is een diepgaand onderzoek van alle juridische, sociale, financiële en fiscale aspecten van uw onderneming.

Van vier muren naar virtueel

Vroeger werd alle informatie opgevraagd bij de verkoper en ter beschikking gesteld in een afgesloten ruimte, de dataroom. Vandaag verloopt dit proces digitaal door middel van een sterk beveiligde, virtuele dataroom.

Van Havermaet Corporate Finance maakt het u gemakkelijk! Onze ervaren medewerkers beheren uw virtuele dataroom en nemen zo heel wat werk uit uw handen. Hiervoor maken we gebruik van internationaal gereputeerde software die alle denkbare functionaliteiten bevat.

Maximale veiligheidsgarantie

De voordelen van een virtuele dataroom zijn aanzienlijk. Het aantal verplaatsingen blijft beperkt en alle betrokken partijen kunnen veel flexibeler te werk gaan:

  • Onze datarooms voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden zodat de uitwisseling van de vertrouwelijke informatie op een veilige manier kan gebeuren;
  • De centralisatie van de informatie is tijd- en kostenbesparend voor zowel de koper als de verkoper;
  • We volgen de activiteit van elke gebruiker op elk moment op de voet. Zo garanderen we de controle op het gebruik van de informatie;
  • Een professioneel ingerichte en beheerde virtuele dataroom draagt bij tot een efficiënt en vlot verloop van de due diligence, waarbij we uw rechten als verkoper maximaal beschermen. Zo kan u zich volledig concentreren op de vlotte afhandeling van de transactie.

Publicatiedatum: 21 oktober 2019

Gepubliceerd door Stefan Vrancken

Een andere vraag omtrent dit thema?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Van Havermaet 2020