Terug naar overzicht Print

Van Havermaet opent nieuwe vestiging te Lommel

Hasselt en Genk in Limburg. Geel en Herentals in Antwerpen. En een filiaal in Brussel. Hoewel we in Noord-Limburg door de jaren heen toch een mooie klantenportefeuille opbouwden, bleef deze regio qua vestiging een blinde vlek. Omdat we ook onze klanten in het Noorden van Limburg maximaal willen ondersteunen, zijn we naarstig op zoek gegaan naar een top locatie. Zoals we eerder al aankondigden, hebben we die locatie gevonden in het bedrijvencentrum ‘NOORDLINK’, gelegen langs de ringweg Lommel-Mol.

We zijn zeer verheugd om nu te kunnen meedelen dat we vanaf maandag 5 maart met een gedreven team, onder aansturing van Lommelaar Jan Geuens, onze intrek zullen nemen in deze locatie. Ook in Noord-Limburg zullen we onze full service-dienstverlening, zoals u die gewoon bent van Van Havermaet, aanbieden. U kan bij Van Havermaet Lommel dus terecht voor advies en begeleiding over alle domeinen heen: van corporate finance over juridische kwesties en vermogensplanning, tot financiële rapportering en uiteraard accountancy en fiscaliteit.

Op die manier zullen we onze rol als rechterhand ook voor de ondernemingen en ondernemers in het Noorden van Limburg nog meer onderstrepen, omdat we er ons bewust van zijn dat nabijheid een grote rol speelt in onze dienstverlening.

We heten u vanaf vandaag dus ook van harte welkom in onze kantoren in Lommel.

Wil u meer weten over deze nieuwe stap?
Kristof Meesters (Algemeen Directeur) beantwoordt graag al uw vragen: kristof.meesters@vanhavermaet.be of 0476/60 52 08

Van Havermaet nv – ‘NOORDLINK’ – Louis Pasteurstraat 21 – 3920 Lommel
Tel. +32 11 14 06 00

Publicatiedatum: 5 maart 2018