Ben jij de King of Queen
of the future?

Jij breekt een lans voor de laatste digitale trends. Op jouw wapenschild staat de leuze Innovation is a way of live. En als het over data gaat, voel jij je de koning of koningin te rijk.

Maar waarom zou je genoegen nemen met voelen? Bij ons kan je de koning(in) te rijk zíjn! Want wij zoeken een King of Queen of the Future. Iemand die binnen ons kasteel mee de lijnen uitzet op gebied van digitalisatie en innovatie. Die digitale opportuniteiten ziet en uitwerkt.

Inschrijven

Wat moet een King of Queen kunnen?

Naar wat voor iemand zijn we op zoek? En hoe ziet een dag op de troon eruit?

Bekijk het hier in de video

De weg naar de troon

Maak je kandidatuur officieel

Wil je meedingen naar de kroon? Schrijf je in vóór 30/5… en verras ons. Op 3/6 weet je of je erbij bent.

Leg je adelbrieven voor

Overtuig onze directie tijdens een pitch op 17 of 24/6 van jouw royale creativiteit en ondernemingszin.

De kroning

Wij vellen ons verdict op 28/6. Heb je de zegen van onze directie? Dan krijg je op 1/9 de sleutels van ons koninkrijk en een jaarcontract. 

Ik schrijf me in
Een blik op jouw toekomstig koninkrijk Waarom werken bij Van Havermaet?

Een blik op jouw toekomstig koninkrijk

We zijn een multidisciplinair advieskantoor dat staat voor kwalitatief advies en een persoonlijke aanpak. Het is onze missie om een vertrouwenspersoon te zijn voor onze klanten, bij wie ze met met al hun vragen terechtkunnen: financieel, juridisch, fiscaal en HR.

Waarom werken bij Van Havermaet?

Omdat je wilt werken voor hét toonaangevende kantoor in Limburg en de Kempen. Omdat innovatie in ons DNA zit, net zoals bij jou. En omdat je wilt werken met Maeten – collega’s die meer zijn dan alleen maar collega’s.