Beste klant of relatie, we raden zoveel als mogelijk aan om digitaal te werken, maar indien nodig: onze kantoren blijven open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

SCALE UP

VAN HAVERMAET GROEIERS

Starters en groeiers zijn vandaag een belangrijke groeiende motor van onze economie! Ze zorgen voor de juiste inspiratie en bezieling, maar zijn op zoek naar de juiste handvaten op maat van hun ondernemende uitdagingen. Dit om te starten en van daaruit te groeien. Het perfecte antwoord hierop? Degelijk, hands-on advies op maat en dito kwalitatieve begeleiding aan de juiste tarieven. Gewenste ondersteuning die u daadwerkelijk op een vlotte manier laat starten en groeien, daar gaan we voor! Kortom: van idee tot exit, wij zijn uw adviseur en coach: jong van geest, ervaren in expertise!

WAT MAG U VERWACHTEN?

INHOUDELIJK

Juridisch, financieel, HR, business planning, strategie (incl. visie en missie), rapportering, toetsing concurrentie, vergelijking aangrenzende expertises, contracting en compliance voor en na ronde(s), beschermen van kennis en zoveel meer.

FINANCIEEL

Financiële planning, start- en investeringsrondes, subsidiebegeleiding en scenario’s financiële overbrugging.

MARKTKENNIS

We zijn dagelijks aan het werk binnen een zeer breed netwerk van ondernemers, marktactoren en overheid. Dit zowel inzake inhoudelijke opbouw (incl. toetsing) van uw idee als inzake de zoektocht naar investeerders. Bovendien gelegen in Limburg: het hart van het keurmerk & de trendsetter van starters & groeiers. Daarnaast zijn we actief in heel Vlaanderen en ver daarbuiten.

Kan u niet wachten om met uw idee te starten? Kriebelt het om de handen uit de mouwen te steken? Kom gerust eens langs, wij zijn uw rechterhand die steeds voor u klaar staat met straf advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Van Havermaet 2021