‘Cyber security’ i.s.m. Vinken verzekeringen

‘Cyber security’

Op 25 mei 2018 zal de ‘General Data Protection Regulation’ (GDPR) in werking treden.
Deze regelgeving legt heel wat juridische en technisch-technologische (IT) verplichtingen op aan verwerkers van persoonsgegevens. Het is dan ook nodig om te begrijpen wat de inhoud van deze nieuwe regelgeving is en hoe daaraan kan worden voldaan.

In onze digitale economie worden we naast nieuwe beschermingsverplichtingen, zoals de regels inzake GDPR, steeds vaker geconfronteerd met cybercriminaliteit.
Databreaches, hacking, cyberdiefstal en ransomware zijn maar enkele voorbeelden van de problemen die steeds vaker opduiken.

Het is in die optiek dan ook aangewezen om de nodige voorzorgen te treffen en er voor te zorgen dat men, in de mate van het mogelijke, beschermd is tegen cyberaanvallen en allerlei andere calamiteiten (o.a. netwerkonderbrekingen) die zware gevolgen kunnen hebben voor de werking van uw onderneming.

Deze problematiek wordt vanuit verschillende hoeken benaderd en besproken tijdens de uiteenzetting, georganiseerd in samenwerking tussen Vinken Verzekeringen BVBA, KPMG, AIG Europe en advieskantoor Van Havermaet. Zo zal AIG in dat kader haar uitgewerkte polis inzake dekking van de schadelijke gevolgen van cybercriminaliteit voorstellen en aan u toelichten.
We hopen u massaal te mogen verwelkomen!

PS: Bent u alsnog verhinderd na uw inschrijving, gelieve te verwittigen vóór 19 oktober. We ondersteunen duurzaam ondernemen en streven ernaar om zo weinig mogelijk eten te verspillen.

Inschrijving afgelopen!
Datum
24/10/2017
Organisatie
Van Havermaet i.s.m. Vinken verzekeringen
Aanvang en tijdsduur
18u30 tot 20u30
Locatie
De Barrier
Grote Baan 9b
3530 Houthalen
www.debarrier.be
Programma
18u30 ontvangst
19u00 aanvang infosessie
20u30 einde en mogelijkheid tot informeel
Sprekers
Max der Weduwe, Underwriter Financial Lines AIG
Indra Veltjen, Juriste - Manager Legal
Benny Westaedt, Director ITInschrijven tot 19/10/2017
 

Schrijf u nu in!

 

Btw plichtig? JaNee

in op om

  • Ik wens deze personen graag in te schrijven

 

Helaas. Dit event is reeds volzet. We houden u graag op de hoogte van een nieuwe sessie.
Laat dus gerust uw e-mailadres hieronder achter.