Infosessie: Duurzaam ondernemen is beter ondernemen

Vraagt u zich af waarom uw onderneming zich zou moeten bezig houden met duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bent u zich bewust van het belang van duurzaam en verantwoord ondernemen, maar vindt u dat uw inspanningen op dit terrein nog onvoldoende bijdragen aan het succes van uw onderneming?

Als onderdeel van haar langetermijnstrategie voor Vlaanderen heeft de Vlaamse regering onder meer de transitie naar de circulaire economie opgenomen. Vormt dit een bedreiging voor uw onderneming of biedt het kansen?

Het doel van deze infosessie is u concreet te inspireren en u te helpen een antwoord te formuleren op bovenstaande vragen. We reiken u praktische ideeën aan hoe u duurzaamheid kan integreren in uw dagelijkse werking zodat deze een vrijwillig proces van continue verbetering wordt.

2 ondernemers brengen hun verhaal.
Ze getuigen over wat zij in hun onderneming doen inzake duurzaam ondernemen en hoe zij dit, samen met hun medewerkers, in praktijk brengen. Ze leggen uit waarom zij het belangrijk vinden, op welke manier het hun ondernemingsstrategie versterkt en tot welke andere positieve effecten het al heeft geleid. Ze lichten toe welke acties ze de komende tijd nog plannen …

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp en de frisse en creatieve ideeën van uw collega-ondernemers? Kom dan zeker naar de gratis infosessie.

Inschrijving afgelopen!
Datum
10/10/2018
Organisatie
Van Havermaet
Aanvang en tijdsduur
17u30 tot 19u30
Locatie
Kasteel Ter Poorten
Diepenbekerweg 65
3500 Hasselt
Programma
17u30 ontvangst
18u00 aanvang infosessie
19u30 einde en mogelijkheid tot informeel overleg
Sprekers
Peggy Frans, Managing Director van Kalimba
Herman Verwimp, Marketing & HR Director van Mathieu Gijbels, bestuurder
Benny Coninx, Director Management Consultancy bij Van Havermaet

Inschrijven tot 08/10/2018
 

Schrijf u nu in!

 

Btw plichtig? JaNee

in op om

  • Ik wens deze personen graag in te schrijven

 

Helaas. Dit event is reeds volzet. We houden u graag op de hoogte van een nieuwe sessie.
Laat dus gerust uw e-mailadres hieronder achter.