Beste klant of relatie, we raden zoveel als mogelijk aan om digitaal te werken, maar indien nodig: onze kantoren blijven open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

Succesvol samenwerken met externe partners: verstevig uw operationele slagkracht!

Het inschakelen van uitzendkrachten, freelancers of onderaannemers geeft uw onderneming een grotere operationele flexibiliteit. Wees wel aandachtig voor de formaliteiten en de voorwaarden waaraan de door u gekozen samenwerkingsvorm moet voldoen.

Trap niet in de val van de schijnzelfstandigheid en/of verboden terbeschikkingstelling. Wij geven u alvast mee dat de controlebevoegdheden van de inspectie in deze recent nog werden uitgebreid.

Wellicht wil u deze derden zo goed mogelijk integreren op de werkvloer. Wij bespreken met u de mogelijkheden hiervan.

Tijdens onze infosessie van 14 november 2019 behandelen wij deze vragen en schetsen u een kader met de belangrijkste aandachtspunten voor de samenwerking met externe partners.
In een vervolgsessie op 12 december 2019 zoomen we dieper in op de samenwerking met (buitenlandse) (onder)aannemers in het bijzonder, en alle specifieke reglementeringen die bij aannemen van werk komen kijken.

We spreken ook over de handhaving van deze rechtsregels door de inspectiediensten en belichten een aantal interessante praktijkvoorbeelden.

Bent u geïnteresseerd?
Schrijf dan snel in voor één of beide infosessies (14/11 en 12/12) te Hasselt.

Wij hopen alvast u te mogen verwelkomen!

 

Locaties

Programmatie

17u30 ontvangst
18u00 aanvang infosessie
19u30 einde en mogelijkheid tot informeel overleg

Sprekers

Anna Mordkowicz
Veerle Nijs
Lieve Hendriks
© Van Havermaet 2021