Vernissage: Marcel Grosemans

Marcel Grosemans (°1955)

Student Academie Genk/schilderkunst.

Deze tentoonstelling geeft een beeld van de ontwikkeling van Marcel Grosemans. Van jongs af aan is hij begeesterd door kleuren, vormen en technieken.

Vandaar dat hij na zijn middelbare school koos voor binnenhuisarchitectuur aan het vroegere St-Lucas (PHAI) te Hasselt. Tijdens zijn studentenjaren stond Marcel bekend omwille van zijn karikaturen. Ook muziek zoals flamenco gitaar en piano spelen een grote rol in zijn leven.

Tijdens zijn werkloopbaan doorkruisen verschillende architectenbureaus zijn pad. Ontwerpen, inrichten en begeleiden zijn de hoofdactiviteiten hiervan.

In september 2014 kwam een start van zijn artistieke ontplooiing aan bod door lessen te gaan volgen aan de Genkse Academie, afdeling schilderkunst. Hier vindt hij zijn rust en voldoening om steeds te blijven zoeken naar ideeën die langzaam naar boven komen (‘dan ben ik in mijn eigen wereld’).

‘Het schilderen van mijn doeken is een weergave en interpretatie van mijn waarnemingen, gedachten en etherisch denken.’

De bezoekers kunnen kennis maken met spannende, kleurrijke en sprekende werken die Marcel typeren door de bewegende beelden op zijn doeken.

Inschrijving afgelopen!
Datum
02/02/2018
Organisatie
Van Havermaet
Aanvang en tijdsduur
16u00 tot 20u00
Locatie
Kasteel Ter Poorten
Diepenbekerweg 65
3500 Hasselt

Inschrijven tot 30/01/2018
 

Schrijf u nu in!

 

Btw plichtig? JaNee

in op om

  • Ik wens deze personen graag in te schrijven

 

Helaas. Dit event is reeds volzet. We houden u graag op de hoogte van een nieuwe sessie.
Laat dus gerust uw e-mailadres hieronder achter.