Beste klant of relatie, we raden zoveel als mogelijk aan om digitaal te werken, maar indien nodig: onze kantoren blijven open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

Wat betekent 2020 voor u en uw vennootschap?

Tijdens deze infosessie zoomen wij in op de verhouding tussen de aandeelhouder/bedrijfsleider met de vennootschap. Waar houdt u in 2020 maar best rekening mee?

Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Optimale toepassing van de verdere daling van het tarief vennootschapsbelasting
  • Is het zinvol om met dividenden te werken? Kan ik nu eindelijk de liquidatiereserve uitkeren? Strooit de vennootschapswetgeving met de nieuw ingevoerde liquiditeitstest roet in het eten?
  • Zijn de nieuwe aftrekbeperkingen voor interesten nu een voor- of een nadeel? Wat betekent dit concreet?
  • Zijn belastingvrije kapitaalverminderingen nog mogelijk?
  • Aanvaardt de rechtspraak zoals vroeger dat de kosten van een appartement aan zee aftrekbaar kunnen zijn voor een vennootschap?

Tijdens deze sessie gaan wij niet in op de gewijzigde autofiscaliteit. Maar wij vergeten koning auto niet, integendeel wijden wij hier binnenkort een afzonderlijk seminarie aan.

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp, schrijf u dan snel in voor onze GRATIS infosessie te Herentals, Lommel of Hasselt.

Wij hopen alvast u massaal te mogen verwelkomen!

 

Max. 2 personen per bedrijf.

 

Locaties

Programmatie

17u30 ontvangst met een hapje en een drankje
18u00 start infosessie
19u30 receptie met mogelijkheid tot informeel overleg

Sprekers

Gert De Greeve
Stijn Janssens
© Van Havermaet 2021