Terug naar overzicht Print
Liquidatiereserve

Start, scale-up, grow & exit

Liquidatiereserve

Starters en groeiers zijn vandaag een belangrijke groeiende motor van onze nieuwe economie! Ze zorgen voor de juiste ondernemende inspiratie en bezieling! Ze zoeken dan ook op maat van hun ondernemende uitdagingen de juiste deskundige handvaten om te starten en van daaruit te groeien. Degelijk en sterk op maat gericht hands-on advies en dito kwalitatieve begeleiding aan de juiste tarieven is daarop het enige gepaste antwoord. Ondersteuning die bevattelijk is en die de ondernemer daadwerkelijk op een vlotte en behapbare wijze laat starten en groeien.
Kortom: voor alles wat je nodig hebt van idee tot exit zijn wij jouw ADVISEUR & COACH: jong van geest, ervaren in expertise!

EEN GREEP UIT ONS AANBOD OP JOUW VRAAG:

INHOUDELIJK
juridisch, financieel, HR, business planning, strategie (incl. visie en missie), rapportering, toetsing concurrentie, vergelijking aangrenzende expertises, contracting en compliance voor en na ronde(s), waar zit de intellectuele eigendom? Je hebt een idee (denk je)… hoe bescherm je jouw kennis/de kennis van jouw onderneming?, deskundige challenger van je ideeën, pitching coach.

FINANCIEEL
financiële planning, start- en investeringsrondes, subsidiebegeleiding, scenario’s financiële overbrugging.

MARKTKENNIS
Dag-aan-dag aan het werk binnen een zeer breed netwerk ondernemers, marktactoren en overheid, zowel inzake inhoudelijke opbouw (incl. toetsing) van je idee als inzake de zoektocht naar investeerders, gelegen in het hart van het keurmerk & de trendsetter van starters & groeiers in “Limburg” en actief in gans Vlaanderen en daarbuiten.

Ben jij die stille kampioen of heb je het in je om deze te worden?
VAN HAVERMAET, jouw rechterhand!