Lunch & Learn: Kosten onder de loep – Slim beheer van onkosten

Wij nodigen u graag uit voor ons webinar over slim en correct beheren van onkostenvergoedingen. Nu de ficheplicht is aangescherpt en er meer controles worden aangekondigd, is het belangrijker dan ooit om te zorgen dat uw organisatie voldoet aan de regels bij het toekennen van onkostenvergoedingen.

Onkostenvergoedingen of kosten eigen aan de werkgever zijn uitgaven die door de werknemer worden gemaakt, maar eigenlijk beroepskosten van de werkgever zijn. Om herkwalificatie naar loon te voorkomen moeten deze vergoedingen voldoen aan de actuele richtlijnen van zowel de fiscus als de RSZ.

In deze webinar nemen we u stap voor stap mee door de regels en krijgt u praktische inzichten om onkostenvergoedingen op de juiste manier toe te passen, zonder onnodige risico’s.

Wat kunt u verwachten?

  • De belangrijkste voorwaarden en fiscale regels rondom onkostenvergoedingen
  • Verschillende manieren van kostenvergoeding: reëel vs. forfaitair
  • De nieuwste RSZ-richtlijnen en hoe u deze correct toepast
  • Praktische tips voor efficiënt en compliant onkostenbeheer

Deze webinar biedt u niet alleen heldere uitleg over de regelgeving, maar ook handige tips om slim om te gaan met onkostenvergoedingen. Zo bent u niet alleen volledig in lijn met de wetgeving, maar kunt u ook deze vergoedingen op de meest effectieve en correcte wijze toepassen.

Inschrijven

Schrijf u in voor dit GRATIS webinar dat zal doorgaan op dinsdag 10 december van 12u00 tot 13u00 door u te registreren via de link hieronder. Uw deelname is volledig gratis, maar inschrijven is wel verplicht. U kunt zich aanmelden tot maandag 9 december.

Uiteraard is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen.

De dag van het webinar ontvangt u omstreeks 9u00 de link waarmee u kan inloggen.

 

Contact & info: Sigourney Bertjens

Tel. +32 (0)11 30 13 50

Locatie

  • Webinar
    10.12.2024
    Inschrijven
  • Sprekers

    Maren Kerkhofs, Advisor HR Services
    Ellen Jamar, Senior Manager Tax