Beste klant of relatie, we raden zoveel als mogelijk aan om digitaal te werken, maar indien nodig: onze kantoren blijven open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

Infosessie: De nieuwe autofiscaliteit ontrafeld

Wordt Koning Auto straks van zijn troon gestoten? Als we de vele onheilspellende berichten mogen geloven ziet het er wel zo naar uit. Nog meer steden zullen vervuilende wagens van hun straten weren. Pick-ups worden harder aangepakt. En als het van de regeringsonderhandelaars afhangt, zal enkel elektrisch rijden binnenkort nog betaalbaar zijn.

Zover zijn we gelukkig nog niet, maar toch sloeg de fiscus dit jaar al een belangrijke ecologische weg in. De laatste hervormingen zorgen er immers voor dat de meeste wagens sinds dit jaar zwaarder belast worden.

Tijdens deze infosessie leggen we uit hoe dat komt en wat precies de impact is voor uw bedrijfswagen(s). Maar ook op volgende vragen geven we graag een antwoord:

  • Hoeveel kosten kan ik nog inbrengen?
  • Is het nog interessant om een diesel- of benzinewagen te kopen, of kies ik vanaf nu toch maar best een hybride of elektrische wagen?
  • Een ‘valse hybride’ vermijdt u best, maar hoe zwaar is de fiscale sanctie nu eigenlijk?
  • Mag ik thuis een oplaadpunt installeren op kosten van de vennootschap?
  • Vanaf wanneer gelden de strengere CO2-emissiewaarden en zorgen ze automatisch voor een hogere belasting?
  • Kan ik een hoge belasting in privé op het VAA vermijden?
  • Is een lichte vracht altijd de voordeligste keuze?
  • En tot slot een blik op de toekomst: welke voorstellen liggen nu al op tafel om de autofiscaliteit (alweer) te wijzigen?

Deze infosessie is een aanrader voor iedereen die binnenkort een nieuwe wagen overweegt en niet voor fiscale verrassingen wil komen te staan, maar ook voor elke HR- of fleetverantwoordelijke die de kosten van zijn/haar wagenpark nauwlettend in de gaten moet houden.

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp, schrijf u dan snel in voor onze GRATIS infosessie te Hasselt, Lommel, Genk of Herentals.

Wij hopen alvast u massaal te mogen verwelkomen!

 

Max. 2 personen per bedrijf.

 

Locaties

Programmatie

17u30 ontvangst met een hapje en een drankje
18u00 start infosessie
19u30 receptie met mogelijkheid tot informeel overleg

ONTBIJTSESSIE
08u00 ontvangst met ontbijt
08u45 start infosessie
10u15 receptie met mogelijkheid tot informeel overleg

Sprekers

Jan Willem Meugens
© Van Havermaet 2021