Beste klant of relatie, we raden zoveel als mogelijk aan om digitaal te werken, maar indien nodig: onze kantoren blijven open voor gebruik. We hebben voldoende beschermingsmaatregelen genomen om uw en onze veiligheid te garanderen. Graag tot snel & onze gezonde wensen voor u & uw naasten.

Mededeling aangaande Coronavirus maatregelen -Update

Beste klant
Beste relatie

Sinds gisterenmiddag heeft de overheid nieuwe, verscherpte maatregelen genomen om het coronavirus te bestrijden.
Zoals jullie zelf vernomen hebben wordt van iedereen verwacht zoveel mogelijk thuis te blijven en zo weinig mogelijk fysieke contacten op te zoeken buiten het gezin.

In onze communicatie van afgelopen vrijdag lieten wij jullie al weten dat wij met ons kantoor maximaal inzetten op telewerk.
Gelet op de nieuwe maatregelen en uiteraard rekening houdend met het belang van ieders gezondheid, hebben wij besloten om onze gebouwen te sluiten.

Het spreekt voor zich dat wij als rechterhand blijven doorwerken en volledig te uwer beschikking staan, weliswaar vanop afstand.

Praktisch betekent dit dat vanaf heden onze kantoren op alle locaties gesloten zijn en dit tot tegenbericht.

Wij vragen dan ook met aandrang, in het belang van ieders gezondheid, om ons alle documenten, informatie, … via elektronische weg door te sturen.
Voor zij die momenteel niet over een scanapparaat beschikken: u kan via uw smartphone ook gebruik maken van heel wat handige apps of “simpelweg” via de camera van je smartphone foto’s doorsturen.
Klik hier voor een korte handleiding.

Anderzijds begrijpen wij dat het in bepaalde omstandigheden niet lukt voor u om uw informatie via elektronische weg aan ons te bezorgen. Om u maximaal te faciliteren zullen wij elke vrijdag tussen 09.00 – 12.00 ons kantoor te Hasselt en te Herentals openen, zodat u op dat moment uw documenten bij ons fysiek kan komen afgeven. Het spreekt voor zich dat dit onder de strikte richtlijnen van social distancing zal gebeuren. Tevens zullen wij uw documenten ten vroegste in het begin van de daaropvolgende week behandelen. Dit om alle mogelijke risico’s te vermijden.

Wij hopen jullie op die manier maximaal te faciliteren. Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Tenslotte willen wij iedereen nog veel succes wensen in deze bijzondere tijden.

Draag zorg voor u zelf en voor elkaar.

Vriendelijke groeten

Kristof Meesters
Algemeen Directeur

 

Publicatiedatum: 19 maart 2020

 

Wij trachten u zo goed en zo snel mogelijk te informeren. De inhoud van dit artikel is gebaseerd op de beschikbare informatie op het ogenblik van de publicatie ervan. De standpunten in onze publicaties kunnen wijzigen naar aanleiding van updates. Deze nieuwsbrief is bijgevolg louter informatief en creëert geen bindend of exhaustief advies. Uiteraard trachten wij onze teksten zo snel mogelijk aan te passen aan de wijzigende richtlijnen en regelgeving. Voor vragen of advisering kan u contact opnemen met ons kantoor.

Gepubliceerd door Kristof Meesters

Een andere vraag omtrent dit thema?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Van Havermaet 2021